Delta Liner 3900 TZ uit 2001

      Geen reacties op Delta Liner 3900 TZ uit 2001

De laatste week van onze vakantie naar Slovenië in 2014 zijn we niet direct naar huis gereden maar naar een camping in Appelscha (Friesland) om daar mijn zus en haar man te bezoeken. Die stonden daar met een geleende Kip caravan. Niks aan de hand verder. Prima caravan. Mijn zus en zwager wilden eigenlijk toch graag wel zelf een caravan hebben. Voelde toch wel beter dan lenen.

Nu wil het geval dat ze tijdens een fietstochtje in Appelscha een caravan te koop hadden zien staan bij iemand op het garagepad. Hadden ze op zich wel zin in maar twijfelden toch wel of ze dan een goede aankoop deden enz. Nou, je raad het al. Met z’n drieën erop af. Even omheen gelopen, zag er nog goed uit. Eigenaar gebeld. Die was op loopafstand in de buurt. Daarna de caravan van binnen bekeken. Allemaal netjes met een mooie voortent.

Zus en zwager helemaal enthousiast. Toen de onderhandeling gestart over de prijs. Enig touwtrekken en de deal was rond.
Na overschrijven bij het postkantoor de caravan meegenomen naar de camping waar ze nog met de Kip stonden.

Delta Liner 3900TZ met Volvo V70

De caravan, een Delta Liner 3900 TZ, was geen partij voor een Volvo V70(170pk) waar ze mee reden. Je merkte niet eens dat er een caravan achter zat. Toen de grote verhuizing: alles van de Kip moest in de Delta. Raar gezicht zo op de camping maar wel leuk.

Uiteindelijk stond de Delta compleet en al met voortent opgebouwd. Mooi spulletje zo. Mankeerde ook verder niets aan.
De Kip caravan hebben we diezelfde dag nog weer naar de eigenaar teruggebracht in Alkmaar.

Geef een reactie