Pimpfestival Caravans 2020 – Kom ook kijken!

OPGELET! Pimpfestival 2020 wordt verplaatst naar 29 mei 2021 in verband met Corona crisis

Op 9 mei strijken er op het pimpfestival 2020 ruim 120 gepimpte caravans en campers neer op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Het leuke is dat deze unieke reispaleisjes (bijna) allemaal van binnen en buiten te bewonderen zijn!

Kom kijken op het pimpfestival 2020 en leer van de meesters!

Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 9 mei tussen 11 en 17 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom! De entree is gratis.

Er is méér te zien, te doen, te eten!

Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops, stapelbed maken, kastjes verven, er wordt zelfs ter plekke een caravan bestickerd en je krijgt waardevolle aankooptips van expert Jaap. Bij Steekje Los snorren de naaimachines en laten handige dames zien hoe je vlaggenlijntjes, luifels en kussenhoezen maakt.
Uiteraard komen de hapjes en drankjes ook in stijl; bij diverse foodtrucks zal het heerlijk smikkelen zijn. En, het geheel wordt aangenaam opgeleukt met live muziek uit een bijzondere caravan en er worden gezellige plaatjes gedraaid. Ook voor de kinderen is er van alles te doen.

Caravans pimpen enorm populair

Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij. De ‘pimpers’ kennen elkaar o.a. via de Facebookpagina Pimp je caravan NL. Initiatiefnemers Benjo, Marieke en Esther organiseren dit weekend voor de vierde maal geheel belangeloos, puur uit liefde voor de reispaleisjes Doel van deze gezellige dag is voornamelijk om ervaringen uit te wisselen, het kamperen met een caravan weer hip te maken, en anderen het resultaat van hun inspanningen te laten zien.

[slideshow_deploy id=’661′]

Geef een reactie