E-Trailer in Top20 meest-innovatieve bedrijven

E-Trailer behoord tot de 20 meest innovatieve bedrijven van Nederland!

E-Trailer is volgens de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland.
De Kamer van Koophandel heeft een lijst gemaakt van de 100 meest innovatieve bedrijven in Nederland.

E-Trailer is dit jaar op plek 19 van de lijst geëindigd. Dit betekent concreet dat E-Trailer behoord tot de 20 meest innovatie bedrijven van Nederland in 2021. E-Trailer is het enige bedrijf binnen de kampeerbranche die te vinden is op deze lijst.

E-Trailer behoord tot deze lijst door de innovatie op het gebied van kamperen. Met het E-Trailer systeem is de kampeerder constant op de hoogte van de status van zijn of haar camper of caravan. Zo is het mogelijk om via de bijbehorende E-Trailer app de bandenspanning af te lezen, de inhoud van de gasfles of watertank in te zien en meer!

Over KVK

KVK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van debelangrijkste pijlers.
Die pijler uit zich onder meer in de Innovatie Top 100. KVK hoopt dat de Innovatie Top 100 ondernemers enthousiasmeert om werk te maken van de eigen innovatieplannen.

Innoveren hoeft niet altijd ‘rocket-science’ te zijn, innoveren ligt binnen ieders bereik. Voor KVK is het een extra stimulans om innoverende mkb-bedrijven te blijven ondersteunen met praktische informatie.

Over E-Trailer B.V.

E-Trailer B.V. is een jong, snelgroeiend bedrijf gevestigd in Delft in Nederland. Na de oprichting van het bedrijf in 2016, ontwikkelden de twee oprichters Rick Lenssen en Boy Trip het E-Trailer systeem, die ze in 2017 lanceerden. Hun doel is om campers en caravans veiliger en comfortabeler te maken.

Met hulp van een financiële investeerder breidden zij hun inzet in Nederland uit, waar inmiddels meer dan 50 caravandealers hun modules aanbieden.

Sinds 2019 zet het E-Trailerteam, dat nu 16 medewerkers telt, de uitbreiding van zijn activiteiten voort naar andere grote caravanmarkten in Europa, waaronder Duitsland.

Kijk voor meer informatie op www.e-trailer.nl

Geef een reactie